Variér

Relaxed en.....actief zitten is mogelijk dankzij de unieke zitoplossingen  van Variér, die uitnodigen om te bewegen en van houding te veranderen.
Beweging en variatie gegarandeerd terwijl u zit.

De complete Variér collectie is volledig in onze zaak aanwezig.
Diverse modellen uit voorraad leverbaar, anders 4 weken.

KOKON

KOKON
Kokon de nieuwste designvariant van Variér. Een relaxstoel met of zonder voetbank leverbaar. De zitposities zijn traploos variabel en kunnen ook met de handige handle in een handomdraai wel of niet gefixeerd worden.

Dus variatie alom in elke zitpositie voor persoonlijk zitcomfort.
Kom het zelf ervaren.

meer info 

 

PEEL                                                                                                                                                                             

PEEL
De Peel omhult je lichaam zodat een oase van rust ontstaat. Hij kan aan je gewicht worden aangepast en reageert op elke beweging, zodat je altijd comfortabel zit.
Peel is leverbaar in gespiegelde versies, zodat ze er als set van twee nog beter uitzien.

 

Meer info l


GRAVITY

GRAVITY
Gravity relaxstoel. Ultiem genieten. TV kijken, muziek luisten, een boek lezen of actief zitten. En dit allemaal in een perfect ondersteunende houding. Een stoel om in te wonen.

Variér Gravity

 

PEEL CLUB

Peel  Club uitvoering houten voet of matchroom onderstel                              

 

meer info

EKSTREM

EKSTREM

Een zitsculptuur, dankzij zijn openheid van vorm biedt deze stoel een verrassend en gevariéerd zitcomfort. Div. primaire kleuren leverbaar.


meer info

DATE

DATE

Date, een modern organisch vormgegeven designstoel; tafelen, vergaderen....... of voor een gezellige date. Uiteraard vol beweging en variatie. Zo wordt je nooit moe gezeten.

meer info

 INVITE

INVITE


Verwant aan model Date, nog voller  van vorm, sluit perfect aan, lekker lang tafelen geen, probleem met zitten.

meer info

 
ACTULUM

ACTULUM

De actulum, beukenhout frame in zwart beuken, zitdiepte instelbaar. In passieve zithouding armleuning. Een genot voor actief en relaxt zitten aan tafel of buro. Voor keuken, woonkamer of werk.

Velen gingen u voor en willen niet meer anders.

meer info

VARIABLE

VARIABLE

De..... klassieker van Variér. De balansstoel voor jong en oud, die eigenlijk in geen enkel huishouden mag ontbreken. Zit altijd goed, vol beweging en variatie, u zit altijd automatisch in balans. De perfecte zithouding voor aan de eet- of keukentafel, buro of andere werkplek. Sinds enige tijd ook als optie met rugleuning voor een variatie als passieve zit.

meer info

THATSIT

THATSIT

De grotere broer van de Variable, met of zonder rugleuning. Instelbare rug- arm en kniesteun. Perfect voor buro- werk zowel zakelijk als privé. Zit iets ruimer en luxueuser als de Variable. Voor langere mensen een uitstekend alternatief voor de variable.

meer info

ACTIVE

ACTIVE

Geen gecompliseerde functies bij deze burostoel. Ronde vormen, wielen wel of niet geremd, in hoogte verstelbaar, 360 graden draaien. Maar bovenal een flexibele zit die zich moeiteloos aanpast aan uw bewegingen. Sinds kort op de markt. Gebruikers zijn super enthousiast.

meer info

MOVE

MOVE

De meest beweeglijke stoel, zit- stahulp van Variér. In 3 hoogtes, smal of groot zadel, voor kind en volwassene. Oneindig veel toepassingen. Welke houding is de goede houding? .... elke volgende. Deze zit- stastoel maakt het volledig waar. kom het bij ons uitproberen.

meer info

WING

WING

Ideale balansstoel voor verschillende tafel/ buro- hoogtes. Flexibel door wielen en 360 graden draaien. Toepasbaar niet alleen voor burowerk, maar ook achter de tekentafel, schilderen, hobbyen, behandeltafels enz. Werken op flexibele hoogtes.

meer info

MULTI

MULTI

Balansstoel voor een stabiele zit. Div. zitposities in te stellen. Door wielen eenvoudig naar voren of naar achteren te plaatsen. Bovendien inklapbaar, dus altijd transportabel en handig om mee te nemen.

meer info

EIGHT

EIGHT

Dé barkruk voor een perfecte zit, beweging en variatie. In stoffen of lederen bekleding. Hoogte traploos instelbaar middels gasveer. Onderstel in chroom of matchroom.

meer info