Variér Peel stoel

PEEL
De Variér Peel stoel is een moderne relaxstoel met een hedendaagse uitstraling. Hij is elegant en comfortabel tegelijk. 

De Variér Peel heeft een dubbel veringsysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om vloeiend van zithouding te wisselen, naar één van de drie afzonderlijke posities. De stoel kan volledig ronddraaien.  De Peel heeft een vaste hoek tussen de zitting en de rugleuning. Ongeacht uw zitpositie, wordt uw lichaam dus goed ondersteund. 

Als u lekker achterover wilt leunen, zal het kantelmechanisme in de Peel zowel zitting als rugleuning verstellen, niet alleen de rugleuning. Daardoor heeft u niet het gevoel achterover te vallen.


Peel voetsteun

De losse voetsteun maakt het mogelijk om gemakkelijk je zithouding te veranderen. Deze voetsteun is extra hoog en zorgt voor een uitstekend comfort als u achterover leunt. Door het unieke design is deze voetsteun ook als bijzet tafeltje te gebruiken.

Neksteun

De neksteun kan zowel horizontaal als verticaal worden versteld. Daarmee kunt u de optimale stand, voor al uw bezigheden in de Variér Peel instellen. Slapen, TV-kijken of een goed boek lezen wordt zo een genot. 

   

Uitvoeringen

De Variér Peel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen; de houten voet kan geleverd worden in zwart of blank essen. Evenals een rvs. kruisvoet. De bekleding is leverbaar is verschillende kleuren stof of leer.

   

 Variér Peel inclusief voetenbank v.a. € 2149,-- ( houten voet of aluminium kruisvoet )