Varier Kokon

Varier Kokon

De Variér Kokon behaagt uw lichaam. De Variér Kokon beantwoordt aan al uw bewegingen. Leun achterover en voel hoe deze klassieke loungestoel balans en harmonie biedt in uw eigen persoonlijke, rustgevende zone.
De Variér Kokon is een compacte, klassieke fauteuil; zijn moderne uitvoering straalt tijdloze elegantie en onovertroffen comfort uit. Zijn compacte vorm, eenvoudige gebruik en klassieke ontwerp maken hem bijzonder veelzijdig.
De Variér Kokon is een stoel die 360 graden kan draaien. Het kan gekanteld worden tot in een volledig liggende rustpositie en worden vastgezet in de positie van uw voorkeur.De organische vorm van de Variér Kokon is eenvoudig en puur en een weerspiegeling van modern Scandinavisch ontwerp. De vorm is het resultaat van een zorgvuldig en nauwkeurig concept voor het creëren van een stoel die compleet aan uw zitbehoeften voldoet. Met de Variér Kokon kunt u in diverse verschillende posities zitten. De Variér Kokon geeft u precies daar steun waar u het nodig heeft, zowel rechtop als in een liggende positie voor een werkelijk ontspannen moment.

       De Variér Kokon is ontworpen met het oog op uw comfort:

  • een kussen voor extra lig-comfort
  • ondersteuning voor de onderrug
  • armleuningen voor het ondersteunen van uw bovenlichaam
  • een voetenbank om uw benen bij een liggende positie te laten rusten
  • vormgegeven ondersteuning, precies waar u het nodig heeft
  • de weerstand in het kantelmechanisme, naar uw eigen voorkeur, nauwkeurig instellen (verstelhandel onder de stoel)

    Dus ga zitten, leun achterover en geniet!

 

 

 

Bekleding in stof of leer.
De prijs incl. voetbank vanaf € 2849,--
Zonder voetbank vanaf € 2349,--