Actief zitten / ergonomisch zitten

Onderzoek wijst uit dat mensen die lang en vaak stil zitten vaak te maken krijgen met nek- en/of rugklachten. Door ook tijdens het zitten te bewegen, is de kans al een stuk kleiner. In beweging zijn tijdens het zitten noemen we ook wel actief zitten. 

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Om te buigen, balanceren, draaien, rekken en strekken. Wij hebben een uitgebreide selectie stoelen die beweging in uw lichaam mogelijk maken. Daardoor worden de passieve momenten in uw leven weer actief. Actief zitten, zoals de natuur het bedoelt heeft.

Bekijk hieronder een kleine selectie Variér stoelen waarop je actief en ergonomisch kunt zitten. We ontvangen u graag in onze winkel waar u alle stoelen kunt uitproberen. Dan kunnen we ook eenpersoonlijk en eerlijk advies geven. 

MOVE

 

Variér Move

De veelzijdige Move is de perfecte stoel voor aan de ontbijttafel, het bureau, aan tafel en om te schilderen of piano te spelen.

meer info

 VARIABLE BALANS

Variér Variable balans

Variable balans is de actieve manier om een sterke rug en een scherpe geest te houden. Als u hem een paar dagen gebruikt heeft, wilt u nooit meer terug naar uw oude manier van zitten.

meer info


 

KOKON

Variér Kokon
Kokon beweegt zacht met uw lichaam mee en geeft u een plaat om volledig bij te komen van de dagelijkse drukte

meer info 

 

PEEL                                                                                                                                                                             

Variér Peel
Peel reageert zacht op natuurlijke bewegingen van uw lichaam en ondersteundt uw rug daar waar het nodig is. Hij zal zal al snel uw eigen eiland van rust in huis worden.

 

meer info