Schramm bedden en matrassen

Schramm staat sinds generaties voor de fabricage van hoogwaardige slaapluxe. Uit de uitgekiende collectie matrassen en boxsprings kunt u eenvoudig uw persoonlijke voorkeur vaststellen. Nooit eerder voelde u een bed met een vergelijkbare ondersteuning. Schramm bedden overtreffen uw verwachting. Schramm slaapluxe, nu niet alleen meer om van te dromen, maar voelbaar aanwezig in de showroom van Franssen Wonen te Kessel.

Het superieure slaapsysteem van Schramm

schramm boxspring Het slaapsysteem van Schramm bestaat uit 2 componenten: een ondermatras en een bovenmatras. Deze beide matrassen zijn synergetisch op elkaar afgestemd; ze horen dan ook onvoorwaardelijk samen. De bovenmatras beschikt over een anatomisch gerechtvaardigd onderscheid van de veerkracht in de lengteas. Ze past zich bijgevolg precies aan de lichaamsvorm en de houding van de slapende mens aan. De ondermatras ondersteunt doelgericht de werking van de bovenmatras en dit vooral bij het verloop van de bewegingen. De druk die hierbij ontstaat wordt grotendeels door het veersysteem van de ondermatras opgevangen. Op dat synergie- effect is het ongeevenaarde Schramm-slaapcomfort gebaseerd.  

Een onvergelijkbaar slaapklimaat

schramm boxspringsysteem   De eerste vereiste voor een gezond en aangenaam bedklimaat is een ongehinderde luchtcirculatie. Uw Schramm-bed zorgt zowel in de winter als in de zomer voor een goede temperatuuruitwisseling en voor het nodige vochttransport.

Schramm pocketveermatras

In de SCHRAMM-pocketveermatrassen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van thermisch gestabiliseerde veren, bestand tegen metaalmoeheid en overbelasting en bovendien gedemagnetiseerd. Afhankelijk van het gewicht, de gewichtsverdeling en de gewoontes van de slapende persoon werken binnen één matras veren met een verschillende kracht. En omdat elke 6-slags, 9-slags of 12-slags cilindrische veer individueel met de hand in katoenen pockets wordt ingenaaid, kan ze onafhankelijk reageren en zich exact aan de contouren en de bewegingen van het lichaam aanpassen. Dat is zuiver individualisme voor een zo hoog mogelijke slaapcultuur.
Voor het Schramm slaapsysteem bodems en matrassen klik hier

nageharde veren Schramm is de enige fabrikant die werkt met oventhermisch verharde veren in de matrassen, waardoor een lange levensduur gewaarborgd is en levert uitsluitend topprodukten van een ongekende kwaliteit. schramm pocketveren

Een bron van inspiratie klik hier.

Wij leveren u al een complete Schramm Boxspring vanaf 3665,-- euro. 
Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van Schramm. Wij willen u graag persoonlijk advies geven in onze showroom.