Ergosleep, slapen op maat

 Ergosleep is een lattenbodem systeem of boxspring systeem met matrassen exact op maat gemaakt voor ieder individu. Met een computergestuurde testcel meten wij uw profiel op en krijgt u een bodem op maat voor optimale ondersteuning van de wervelkolom. 

De instelling voor de voor u de ideale combinatie van lattenbodem en matras, kan altijd opnieuw aangepast worden. Zo heeft u met Ergosleep ook voor de toekomst een optimale slaaphouding. Indien u lichaamsbouw/gewicht/figuur verandert, kunnen wij een nieuwe meting uitvoeren. De resultaten van deze meting kunnen we dan weer toepassen op uw Ergosleep systeem.

Slapen op maat 

instelling ergosleepbodem Ergosleep werd ontwikkeld op basis van medisch wetenschappelijke gegevens en kwam in een vergelijkend wetenschappelijk onderzoek als beste slaapsysteem naar voren. Bij de Ergosleep bodem wordt elk lattenpaar in de hoogte ingesteld volgens de lichaamsvorm van de slaper, zodat de lattenbodem perfect op het lichaam aansluit.
Ook kan dit toegepast worden in de Ergosleep boxsprings.
 

Instelling Ergosleep

Minstens één derde van uw leven brengt u slapend door. Het is dus echt geen overbodige luxe om even stil te staan bij de keuze van de matras (kern + hoes) die het best voor u geschikt is. Met Ergosleep bent u zeker van een optimaal ingestelde slaaphouding.

ergosleep P4 lattenboden

Of het nu een boxspring of lattenbodem betreft. Deze wordt exact op uw maatprofiel gemaakt en altijd na- instelbaar.
Afhankelijk van uw voorkeur lattenbodem of boxspring op maat.

ergosleep boxspring op maat 
Lattenbodem op maat ook met hoofd en voeteindverstelling.ergosleep bed en bodem 

 Boxspring op maat.

ergosleep matras


Wilt u kennismaken met Ergosleep, loop dan eens binnen in onze showroom. Wij geven u graag een uitgebreid advies.

Hieronder ziet u een demo filmpje over het Ergosleep slaapsysteem. Deze video vindt u ook terug op de website van Ergosleep.