Paneelgordijnen op maat

Paneelgordijnen op maat bestaan uit verticale banen stof, die zijn opgehangen aan een bovenrail. De lamellen van paneelgordijnen kunnen worden gedraaid zodat het gordijn sluit. Ook is het mogelijk om het gordijn naar de zijkanten de 'schuiven', zodat u een vrij uitzicht heeft naar buiten.

Paneelgordijnen zijn een maatwerk product. De lamellen kunnen diverse breedtes hebben, afhankelijk van de toepassing en uw wensen. Ook is het mogelijk om afzonderlijke lamellen van verschillende stoffen te voorzien, zodat u altijd een uniek paneelgordijn op maat heeft.

Toepassingen van paneelgordijnen

Paneelgordijnen worden vaak toegepast als raambekleding van schuifpuien en grote raamoppervlaktes in bijvoorbeeld een serre. Een andere toepassing waar u wellicht niet aan denkt is het creëren van een afscheiding in een grote ruimte. Op een fraaie manier kunt u met paneelgordijnen een ruimte opdelen in kleinere ruimtes. Sommige klanten zetten paneelgordijnen in als 'front' voor een wandkast.
Uitgebreide informatie over onze merken.

Kijk ook eens voor onze speciale Wood en Washi paneelgordijnen. 

Bent u op zoek naar paneelgordijnen op maat? Loop dan eens binnen bij onze showroom in Kessel (Limburg). Wij vertellen u graag de mogelijkheden en voordelen van paneelgordijnen.