Gordijnen op maat Limburg

Als specialist voor gordijnen op maat in Limburg, kunnen wij u uitgebreid adviseren. Gordijnen zijn er namelijk in allerlei kleuren, stoffen, tinten en designs.

Moet een gordijn verduisteren of alleen direct zonlicht buiten houden? Moet een gordijn voorbij de raam vallen of juist er binnen? En hoelang moet een gordijn zijn? Tot op de vensterbank of tot op de grond? Zoekt u rolgordijnen, vouwgordijnen of paneelgordijnen op maat? Zo maar enkele vragen die u wellicht aan het denken zetten. 

Gordijnen op maat, dus advies op maat

Omdat een gordijn een maatwerk product is, heeft u ook behoefte aan een advies op maat. In onze showroom in Kessel (Limburg) kunnen wij u uitgebreid voorlichten over de voor- en nadelen van alle mogelijkheden. Ook kunt u hier de meeste systemen en stoffen met eigen ogen zien.
Uitgebreide informatie over onze merken.

ADO- ARTELUX-KENDIX-KINNASAND- KOBÉ- DE PLOEG- VAN DEN ACKER

Zodra u weet wat u echt wilt, komen we graag bij u thuis de exacte maten opmeten. En natuurlijk hangen we de gordijnen op maat ook bij u op. Maar alles begint met een goed adviesgesprek. Loop daarvoor eens vrijblijvend binnen in onze winkel.