Raamdecoratie

Sfeer, licht en kleur, privacy, spelen met zonlicht, functioneel en- of decoratief.
U vindt het uitgebreide aanbod in onze collecties raambekleding.
 ,

GORDIJNEN ( Gordijnen op maat )
Als specialist voor gordijnen op maat in Limburg, kunnen wij u uitgebreid adviseren. Gordijnen zijn er namelijk in allerlei kleuren, stoffen, tinten en designs. 

 
PANEELGORDIJNEN ( Paneelgordijnen )
Paneelgordijnen op maat bestaan uit verticale banen stof, die zijn opgehangen aan een bovenrail. De lamellen van paneelgordijnen kunnen worden gedraaid zodat het gordijn sluit. Ook is het mogelijk om het gordijn naar de zijkanten de 'schuiven', zodat u een vrij uitzicht heeft naar buiten.
 
VOUWGORDIJNEN ( Vouwgordijnen )
Niets brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, goed gemaakt van een mooie stof.  Onze creativiteit en technische expertise staan garant voor een brede collectie met het perfecte vouwgordijn voor ieder interieur. 
 
ROLGORDIJNEN ( Rolgordijnen )
Al jarenlang zijn onze rolgordijnen zeer gewild. Onze moderne collectie rolgordijnen kent unieke accessoires, bijzondere kleuren, mooie dessins en uit de natuur geïnspireerde stoffen. Zo kun je kiezen voor je lievelingskleur, de kleur die past bij je interieur of juist voor een kleur die heel gedurfd is. Laat je verrassen door de nieuwste technieken en de laatste trends. Nieuw trend zijn de zgn. DUO- of ECLIPS ROLGORDIJNEN
 
HORIZONTALE JALOEZIËN ( Jaloeziën )
Aluminium
Het kleurbeeld is fris en eigentijds, met veel naturellen en sprankelende kleuren.
Wij bieden 4 lamel breedtes: 16 mm, 25 mm, 50 mm en de stoere 70 mm. 
Hout
Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Wij inspireren u graag met de houten jaloezieën.

 

 

LAMELLEN ( Lamellen )
Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale jaloezieën. Verticale jaloezieën zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven verticale jaloezieën een prachtige lichtinval en lichtfiltering.
 
PLISSÉ shades ( Plissé , Duette )
Bestaan uit mooie geplooide stoffen. Onze plissé collectie biedt verschillende stofkwaliteiten.
DUETTE shades
kunnen energiekosten besparen door hun isolerende eigenschappen!
 
HOUTEN SHUTTERS ( Shutters )
zijn als het ware verstelbare houten louvreluiken. Zeer duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en enorm isolerend. Maar bovenal zijn ze ontzettend mooi. Niet alleen door het prachtige, stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.
 

TURNALUX (Wood & Washi)
Een nieuw en innoverend raamredocratiesysteem, waarbij alle lamellen afzonderlijk zijn te bedienen zonder koord.

Bekijk de mogelijkheden van Turnalux.