Noteborn kasten

 

 

Garderobekasten op maat !
Bent u op zoek naar een specifieke oplossing? 
Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Wij geven u graag een persoonlijk advies, neem al vast tekening of maten mee. Middels ons geavanceerd computerprogramma visualiseren wij uw wensen en kunnen wij u een prijsindicatie geven.

 

 

Noteborn kasten zijn unieke maatwerk kasten voor unieke mensen. Niemand is hetzelfde als iemand anders. Waarom zou u dan wel exact dezelfde wensen en eisen stellen aan een kast? Samen met u stellen wij voor u de juiste maatwerkkast samen en zorgen voor een correcte plaatsing door onze eigen monteurs van Franssen Wonen.
Wij komen altijd zelf opmeten en bekijken de situatie ter plekke.

Maatwerk bij Noteborn kasten gaat veel verder dan een kast met de juiste afmetingen. Het gaat om een oplossing die volledig bij u past. Naast de afmetingen zijn vooral het gebruiksgemak en het design belangrijk. Met een op maat gemaakte indeling die bij U past, bent u zeker van het optimale gebruiksgemak. Door de keuze uit talloze designs kunt u een Noteborn kast het uiterlijk geven dat precies past bij uw smaak.

 

Kastenprogramma´s

CLASSIC

CLASSIC
Het hart van elke Noteborn maatwerkkast wordt gevormd door het interieur. Met het Classic interieur hebt u vrij spel in maatvoering, decors en zelfs de dikte van de legplanken of zijpanelen. Dankzij deze vrijheid bent u in staat om een geheel eigen karakter aan uw interieur te geven. Naast de uitgebreide mogelijkheden van lades op maat, schoenenrek of lade en een uittrekbare legplank kunt u het interieur ook aanvullen met diverse praktische accessoires als een dassenrek of broekenrek.

meer info
 

 

BOEKENKAST 38'

BOEKENKAST 38'
38³ is een boekenkastsysteem, dat bestaat uit volmaakte vakken van 38 x 38 x 38 cm. U bepaalt de hoogte en breedte, tot maximaal 6x6 vakken. Vervolgens kiest u per vak de kleur en invulling van de achterwand. Zo maakt u 38³ speels of sober en zo transparant als u dat zelf wenst. Met 38³ zijn een oneindig aantal combinaties mogelijk, zowel in opbouw als detaillering. Zo kunt u uw 38³ voorzien van deurtjes op elke willekeurige plek. Wilt u extra kleur, dan voegt u gelakt glas toe. Zowel de rug als de legvlakken kunt u voorzien van glazen plateaus in alle gewenste kleuren.

meer info

 

MATCH COUNTRY

MATCH COUNTRY
Noteborn past uiteraard naadloos in een modern interieur, maar veel mensen geven de voorkeur aan een landelijkere sfeer. Zij vallen voor de functionaliteit en het opbergcomfort van Noteborn, maar zoeken tegelijkertijd een meer karakteristieke uitstraling. Om hieraan tegemoet te komen, hebben we een nieuwe schuifdeur ontwikkeld binnen de Match-serie: de Match Country.

meer info

 
MATCH

MATCH
Zoals het soms klikt met iemand, zo kan het ook lijken of een kast speciaal voor u gemaakt is. 'A match made in heaven'. Match is het nieuwe programma van Noteborn, speciaal voor mensen die houden van basic, naturel en betaalbaar. De deuren zonder aluminium profiel zijn uitgevoerd in melamine. U ziet hout, maar de deuren schuiven licht en soepel open en dicht. Leverbaar in onze collectie basiskleuren. Voor iedereen die niet hoeft te schreeuwen om op te vallen.


meer info

 
MATRIX

MATRIX
Matrix is het basisprogramma met Noteborn kwaliteit. Eén profiel in aluminium of brons en een ongekende keuze uit decors van gelakt glas tot bamboe. Ideaal toepasbaar bij schuine daken en andere probleemsituaties.

meer info

 
 
VICEVERSA 35 MM.

VICEVERSA 35 MM
Viceversa 35 is het meest persoonlijke programma van Noteborn. Het biedt u de vrijheid om precies de ruimte te creëren die u voor ogen heeft. Er zijn verschillende varianten: met ingelaten komgrepen, met lange of korte tubes als greep en een oneindig aantal kombinatiemogelijkheden voor volle of gesegmenteerde deurvullingen. Viceversa 35 kan, als enige schuifdeurprogramma van Noteborn, ook afsluitbaar gemaakt worden.

meer info

 
VICEVERSA 55 MM.

VICEVERSA 55 MM.
Viceversa 55 is een robuust profiel, in blank aluminium of ommanteld in één van de vijf leverbare houtdecors. Zo ontstaat een strakke kastwand, met een natuurlijke omlijsting én vloer- en plafondrails in dezelfde stijl. Hoe u de deuren zelf vult, is vervolgens aan u. Kies bijvoorbeeld voor profielen in noten tabak en voor de deuren een decor in hout of glas, dat daar fraai mee combineert.

meer info

 
COUTURE COUTURE
Couture maakt geen verschil tussen wonen en werken, tussen opbergen en presenteren. Dit is een systeem teruggebracht tot de pure essentie. Het kader bedraagt slechts 5 mm. Vindt u dat nog teveel? Dan voeren we Couture volledig frameloos uit. Dat is werkelijk uniek! Vooral omdat uw ontwerpmogelijkheden onbegrensd blijven. Zo kunt u de voor- als achterzijde van de deuren voorzien van een verschillend decor. Daardoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk uw kast aan de buitenkant uit te voeren in spiegelglas en aan de binnenkant in wit glas! Couture is ook nog eens voorzien van een typische Noteborn innovatie: een volledig verstelbare plafondrail. Couture vormt zich naar uw karakter.
meer info
 
SPLIT

SPLIT
Noteborn is er ook voor de meest veeleisende liefhebbers van interieurdesign. Neem Split, het programma dat schuifdeuren van een ongeëvenaarde breedte mogelijk maakt. Eén deur kan tot wel drie meter breed en bijna drie meter hoog worden gerealiseerd. Dat levert een prachtig oppervlak en lijnenspel op van bijna 9m2! Ook als u voor een kleiner formaat gaat, ontstaat een buitengewoon strakke horizontale belijning. Dit is maximaal comfort en uitstraling van groot formaat.

meer info

 
SWING SWING
In veel slaapkamers zijn schuifdeuren populair, omdat ze zo efficiënt zijn. Dat wil niet zeggen dat schuifdeuren de enige keus zijn. Noteborn Individuals is er immers ook voor mensen die geen trends volgen. Luistert u alleen naar uw eigen smaak en gaat uw voorkeur uit naar draaideuren? Voor u hebben we 'Swing' in de collectie. Imposante draaideuren die laten zien dat u de ruimte heeft. U heeft de keuze uit een deur met een verfijnd aluminium kader, een minimalistische deur in een melamine decor of de luxe uitstraling van hoogwaardige lakfolie.

meer info
 
SWING COTTAGE

SWING COTTAGE
Naast de Match Country-schuifdeuren introduceren we ook een nieuwe draaideur met een landelijk karakter: Swing Cottage. Een bijzondere draaideur op basis van een MDF-paneel. De Swing Cottage is een draaideur met of zonder groeven. Dat bepaalt u zelf, evenals het aantal stroken per deur. De draaideuren zijn mét greep of volledig greeploos (met Tip On) leverbaar. Uiteraard kunt u kiezen voor de grepen uit de Swing collectie, maar de Swing Cottage is ook uit te voeren met drie karakteristieke grepen, die het landelijke karakter van de deur nog eens extra onderstrepen.

meer info

 
MOVE

MOVE
Vanuit haar specialisme in kastwanden en inloopkasten heeft Noteborn Move ontwikkeld. Een verplaatsbare designkast die in overleg met u is in te delen en samen te stellen. Move is de ideale oplossing voor iedereen die geen genoegen neemt met een standaardkast én niet vast wil zitten aan een inbouwoplossing. Move laat u één keer vervaardigen en vervolgens verhuist u de kast die aan al uw wensen voldoet gewoon met u mee.

meer info

 

Noteborn kasten voor elke toepassing

Noteborn heeft oplossingen voor vrijwel elke toepassing. Inloopkasten, schuifdeurkasten, kasten onder een schuine wand en voor elke andere toepassing die je kunt bedenken. 

Bent u op zoek naar een specifieke oplossing?
Loop dan eens geheel vrijblijvend binnen in onze showroom. We geven u graag een persoonlijk advies, neem al vast tekening of maten mee. Middels ons geavanceerd computerprogramma visualiseren wij uw wensen en kunnen wij u een prijsindicatie geven.