Banz Bord

Banz Bord heeft kastenseries voor wandkasten en wandplanken/-schappen met een uniek bevestigingssyteem. Dit zelfdragende systeem heeft een onzichtbaar bevestigingssysteem in de muur. Hierdoor zijn planken en kasten onafhankelijk van elkaar, op elke plek op de muur te bevestigen.

Doordat de kasten aan de muur hangen en vrij van de vloer zijn geeft dit een zeer ruimtelijk effect en bovendien erg praktisch bij het onderhoud van uw vloer.

Door dit unieke systeem van Banz Bord maakt ook de muur onderdeel uit van het kastensysteem. Met Banz Bord bent u dus zeer flexibel in de opstelling van een wandkast. 

Oneindige mogelijkheden met Banz Bord

Met Banz Bord bent u niet alleen flexibel in de indeling van wandkast, ook qua design heeft u ontelbare mogelijkheden. Het systeem is namelijk verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, maten en uitvoeringen. Bijna alle lakkleuren zijn mogellijk. Net als combinaties met hout en glas. Banz Bord is o.a. verkrijgbare in de volgende houtsoorten: beuken, kersen, eiken, mahonie en noten in diverse tinten.

 

Het kast systeem heeft 3 frontuitvoeringen, Béta ( afgeronde deur- en ladefronten) , Alpha (rechthoekige deur - en ladefronten) of Alpha- Plus met een stijlvolle aluminium frontafwerking.

Omdat er zoveel mogelijk is met Banz Bord, is het samenstellen van een Banz Bord systeem wellicht het moeilijkste. Daarin willen wij u graag ondersteunen. Komt u geheel vrijblijvend eens langs in onze showroom zodat we uw wensen kunnen bespreken.